Voeding voor de ziel
Via therapie en healing

Voor

iedereen; mannen, vrouwen, kinderen, koppels, gezinnen, familie, vrienden, dieren,...

Met

aandacht, liefde en openheid samen op stap. Onderweg verkennen wat nodig is op dat moment; gesprek, healing, (familie)opstelling, meditatie, lichaams-, sjamanistisch, of Moon Mother werk, ceremonie, reiki, helpende handen...

Een consult duurt gemiddeld 1,5 u. 

Bijdrage 65€ 

In groep

Opstelling

Familieopstelling volgens de methode van Bert Hellinger in verbinding met sjamanistisch voorouderwerk

Ervaar de magie van de familieziel aan het werk. Maak je vrij van hinderende patronen, breng diepgaande transformatie, heling en verheldering in jezelf en je familiesysteem.

Bijdrage als representant 20€

Bijdrage voor eigen opstelling 70€

...en ik wou ook nog zeggen dat ik je werk heel krachtig en bijzonder vind. Dankje.

Miet

Ditte, authentiek, gedreven, betrokken. Begeleiding en healing op een zuivere en integere wijze. Afgestemd op wat is en wat zich wil laten zien. Je voelt je gedragen in haar ruimte en lichtheid.

Roel J.

"Na de cirkel die ik bij je thuis heb mogen meemaken, wist ik zeker dat ik er meer wou doen en elke kans wou aangrijpen om weer zo'n mooie ervaring te mogen delen, me weer zo verbonden te voelen. De cirkel voelde zo 'echt', zo puur. De ruimte die je had gecreëerd (of we hadden gecreëerd...) was prachtig. De zon in mijn rug, mijn stem die meegetrokken werd in de prachtige klanken die je zong (terwijl ik normaal enkel een beetje mee-neurie, zo stil dat enkel ik het kan horen), de openheid waarin ik vragen kon stellen en onzeker kon zijn,… "  

Sara

Worldwide Womb Blessing

Bij de wereldwijde Womb Blessing komen we samen in een cirkel, er is verbinding met vrouwen wereldwijd. Je ontvangt vanuit dit netwerk de blessingsenergie en geeft ook mee jouw kracht en liefde .

Vrije bijdrage, richtbedrag 20€.

Meer info: Moon Mother en  www.wombblessing.com

Anam Cara Trancereis Netwerk

Trancereiscirkel voor healing en groei.

Enkel voor zij die minstens de basiscursus sjamanisme volgende bij Anam Cara.

Vrije bijdrage

Op vraag

Stel zelf je groep samen en stel je vraag voor: ceremonie, workshop, (vrouwen)cirkel...