Bereikbaarheid

Heiveldstraat 250

9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Met het openbaar vervoer

 

De trein

Je stapt af in station Gent-Dampoort. Je loopt buiten langs de hoofdingang en loop rechts onder de spoorwegbrug door, je ziet de bushaltes.

 

De bus

Bussen: 76,77,78, 38,39; halte Zavelput (aan het tankstation)

Je wandelt nog enkele minuutjes: je gaat de straat naast het tankstation in, Zavelput, je gaat de eerste links, Q. Metsijslaan, deze komt uit op de Heiveldstraat, je steekt die over en loop naar links, tot aan huis, nr 250.

 

Bussen 17,18; halte Koerspleinstraat.

Je wandelt een minuutje: je gaat naar het kruispunt met de lichten, je steekt over en het is dan de meest linkse straat, de Heiveldstraat, die loop je in, het is een stukje verder, op je linker kant.

Met de auto

 

Vanuit Antwerpen     

autostrade E17 richting Gentafrit R4 richting Zelzate

 

Vanuit Brussel           

Houd rechts aan bij het knooppunt Merelbeke en volg de borden R4 richting E17/ Antwerpen. Weg vervolgen naar4

 

Neem afslag 3-Oostakker naar N70 richting Gent, afrit Oostakker/ Lochristi. Aan de lichten links afslaan, richting Gent op de Antwerpsesteenweg/N70. Hele tijd rechtdoor blijven rijden, je passeert o.a. een Carefour, een Quick, je gaat een brug onderdoor en passeert een afslag naar rechts, met richtingaanwijzer ‘Sint-Amandsberg’. Je gaat hier voorbij en de eerstvolgende lichten sla je rechtsaf. Er zijn daar 2 straten, het is de meest linkse van de twee. Een beetje verder aan de linker kant ben je er.