Healingcirkel

We komen samen in eenvoud en verbinding en openen ons om healing en inspiratie te ontvangen.

Elk van ons heeft een leven vol met uitdagingen, vaak drukke agenda's en lange to do lijsten. We ervaren conflict, twijfel, angst, eenzaamheid,... Er zijn misverstanden, te weinig slaap, te lang in de file, of weer een lange dag, helemaal in je eentje,... 

Dus hebben we momenten nodig die ons voeden, opladen, waarin we steun ervaren en dicht bij onszelf kunnen komen.

Of misschien gaat alles gewoon vanzelf en zit je helemaal in de flow en wil je deze overvloed aan vreugde en liefde delen. 

In deze Cirkel, komen we samen in eigenheid en eenheid, we verbinden ons met onszelf en van daaruit met elkaar. We delen, bewegen, rusten en helen.

Ik neem je in liefde mee in visualisatie, ceremonie en verbinding.

Wees welkom!

Groepje van minimum 2 en maximum 10

Vooraf inschrijven noodzakelijk!

Bijdrage op basis van vrijgevigheid, richtbedrag 20€.

"Na de cirkel die ik bij je thuis heb mogen meemaken, wist ik zeker dat ik er meer wou doen en elke kans wou aangrijpen om weer zo'n mooie ervaring te mogen delen, me weer zo verbonden te voelen. De cirkel voelde zo 'echt', zo puur. De ruimte die je had gecreëerd (of we hadden gecreëerd...) was prachtig. De zon in mijn rug, mijn stem die meegetrokken werd in de prachtige klanken die je zong (terwijl ik normaal enkel een beetje mee-neurie, zo stil dat enkel ik het kan horen), de openheid waarin ik vragen kon stellen en onzeker kon zijn,… "  

Sara

Info en inschrijven

Begeleiding en healing Gent