Over mij

Inuai

Inuai biedt voeding voor de ziel, je kan er terecht voor practische, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning, voor healing, cirkels en workshops.

 

Inuai, brengt Inua (levensessentie) en ai (liefde) samen.

 

In de Inuit mythologie, is Inua een spirit of ziel, aanwezig in alle mensen, dieren, meren, bergen en planten. Het gaat uit van het geloof dat in alle leven eenzelfde levensessentie aanwezig is en dus alle levende wezens gelijkaardig zijn. Het vertrekt vanuit de realiteit van eenheid en verbinding.

 

Liefde is voor mij de drijvende kracht in mijn leven en in mijn zijn. Door steeds opnieuw te kiezen om vanuit liefde te kijken en te handelen wordt alles eenvoudiger en helderder, het schept ruimte voor waarheid, kracht, zachtheid en vreugde. 

 

In alle werk dat ik doe, combineer ik mijn nuchtere en down to earth aard, met een sterke spirituele verbinding. 

 

Wees Welkom!

" Er zijn mensen die denken dat alleen mensen gevoelens als trots, angst en vreugde kennen, maar zij die weten zullen je vertellen dat alle dingen bezield zijn..."

 

uit Dochters van Kopervrouw, Anne Cameron.

Ditte

Mijn naam is Ditte Brys, ik ben geboren in 1977. Mijn leven is vol geschenken, sommige simpelweg vervullend, andere soms pijnlijk, leerrijk. Ik ben vrouw van een prachtige Chileense man, (stief)moeder van 2 zonen en een dochter. 

 

Lang werkte ik als maatschappelijk assistente en volgde daarnaast opleidingen, o.a. shiatsu, 4 dimensionaal lichaamswerk, Journey practitioner, Sjamanisme, Reiki, Moon Mother en familieopstelling. In de lente van 2014 startte ik Inuai op.

 

Graag deel ik met jou al wat ik leerde en al wie ik ben, opdat ook jij vol vreugde en liefde en dankbaarheid in het leven kan staan.

12bba0be-6da9-4621-a6ae-034fb0179406.jpg