Healing en begeleiding 

Bijdrage 65€

Sjamanistisch werk

 

 

Ceremonie

Ceremonies zijn iets van alle tijden, volkeren en religies. Werken met ceremonie is erg krachtig. Je kan dit doen om iets te vieren of af te sluiten, om een engagement kracht bij te zetten, om iets te delen, om healing te vragen, om te danken,... 

Via trancereis kan ik op zoek gaan naar een ceremonie voor jou en/of je onder-steunen bij het uitwerken van de ceremonie die past bij jou en de gelegenheid.

Trancereis op afstand

Je kan een vraag formuleren i.v.m. een bepaald thema in jou leven, of ik maak een reis voor zegeningen voor jou.

 

Ik zal kracht verzamelen voor de trancereis en mij verbinden met de Spiritwereld en met jou. Ik formuleer je vraag, of richt me op zegeningen voor jou. Van daaruit reis ik. Binnen de week ontvang je je per mail een verslag van wat ik ontving aan waarnemingen tijdens de reis. Bij het lezen van dit verslag, is het goed om je te openen voor de zegenende kracht.

 

Je kan me mailen als je hierover graag uitgebreidere informatie ontvangt. 

Reizen gebeuren enkel met rechtstreekse toestemming van de persoon in kwestie. Dus als je dit graag cadeau doet aan iemand, wacht ik op de vraag van de ontvanger van je geschenk.

 

Bijdrage 25 € 

 

‚Äč
 

“Dank je wel voor de mooie mail met de zegeningsreis. De raad die je me doorgaf is wijs en bruikbaar, een bevestiging van wat ik intuïtief aanvoel hoe ik dit moet verwerken. “

Hilde

 

 

"Hartelijk dank voor de mooie zegeningsreis.Het heeft me sterk ontroerd. Het sluit volledig aan bij het proces dat ik nu doormaak. Ik voel me gezegend met vele spirits om me heen. Zij sturen de juiste mensen op mijn pad. De boodschap die jij me stuurt, helpt me om stappen voorwaarts te zetten. Dank! "

Annie

 

"Wanneer ik bij Ditte ga voor een Healing weet ik dat mijn wezen kan openen om te ontvangen. Haar zachte aanwezigheid maakt dat ik ontspannen mezelf kan zijn. In al mijn eerlijkheid kan ik delen waarvoor ik gekomen ben. De manier waarop Ditte haar heilige ruimte creëert, voelt als een tempel waarin ik als Ziel verwelkomd wordt. Vanuit een nederige verbinding met de Spiritwereld aanhoor ik het ritme van haar Sjamaantrom, wanneer vanuit een verre stilte prachtige liederen weerklinken voel ik mijn hart opengaan. De trilling van de klanken die ze zingt brengen harmonie in elke cel van mijn lichaam. Ik voel de bruisende kracht van healing, dankje Ditte voor dit prachtige geschenk!"

Dimitri De Veerman www.DancingSpirit.be

Begeleiding en healing Gent