Vrijgevigheid

Vrij geven en ontvangen in de stroom van liefde en overvloed.

Zoals het merendeel van de mensen die ik ken, steekt ook bij mij wel eens de angst voor tekort de kop op. Het kiezen om te werken op basis van vrije bijdrage is op die momenten niet comfortabel, maar het is wel wat mijn hart me ingeeft.  Dus zelfs al is het hier heel ongebruikelijk en voelt het soms bijna té spannend, ik kies er telkens weer voor om in de stroom van liefde en overvloed te gaan staan. Ik weeg niet af hoeveel ik zal geven in ruil voor wat ik zal terugkrijgen.  Ik kies voor vrijgevigheid, geef me over aan de stroom en schenk onvoorwaardelijk het beste van mezelf. 

 

Ik bepaal geen prijzen voor mijn werk en nodig je zo uit om mee in de stroom van liefde en overvloed te stappen. Wees vrij om ten volle te ontvangen en te geven. Open je hart en luister naar wat voor jou klopt, handel van hieruit, ook al is het spannend. 

 

Wat ik ontvang van jou, ontvang ik in dankbaarheid en geef ik ook weer door in liefde. Zo blijft de stroom stromen.

 

Wil je graag wat meer weten?

Het eerste sprak mijn hart over vrijgevigheid, later las ik ook over gift economie volgens Charles Eisenstein en 'dana' het boeddhistische principe van vrijgevigheid. Het komt terug in zowat alle spirituele tradities.

 

Hoe gaat dat dan praktisch?

Na een sessie geef je wat voor jou klopt, je legt wat in mijn schaaltje, je schrijft iets over, of misschien wil je iets anders geven, je voorstellen en vragen zijn welkom! Voelt het te oncomfortabel zo helemaal geen idee, kijk dan eens bij anderen wat ze voor iets vergelijkbaars vragen en laat je inspireren.

 

Ontvangkelijk en gul als de aarde

 

Gift economie

With your own 2 hands