Inspiratie

Alleen de ziel die liefheeft is gelukkig.

-Goethe-

You have to decide what your highest priorities are and have the courage-pleasantly, smilingly, nonapologetacally, to say "no" to other things. And the way you do this is by having a bigger "yes" burning inside.

-Stephen Covey-

The Greater Soul moves in only one direction, and that is to bring into union that which has been made separate.

-Bert Hellinger- 

Prepare your mind to recieve the best that life has to offer. 

- Ernest Holmes-

Be the change you want to see in the world.

- Mahatma Gandh

Don't look for your dreams to become true, look to become true to your dreams. 

-Michael Bernard Beckwith-

Er zijn mensen die denken dat alleen mensen gevoelens als trots, angst en vreugde kennen, maar zij die weten, zullen je vertellen dat alle dingen bezield zijn...

-Anne Cameron-

Getuigenissen

"Na de cirkel die ik bij je thuis heb mogen meemaken, wist ik zeker dat ik er meer wou doen en elke kans wou aangrijpen om weer zo'n mooie ervaring te mogen delen, me weer zo verbonden te voelen. De cirkel voelde zo 'echt', zo puur. De ruimte die je had gecreëerd (of we hadden gecreëerd...) was prachtig. De zon in mijn rug, mijn stem die meegetrokken werd in de prachtige klanken die je zong (terwijl ik normaal enkel een beetje mee-neurie, zo stil dat enkel ik het kan horen), de openheid waarin ik vragen kon stellen en onzeker kon zijn,… "  

Sara

“Dank je wel voor de mooie mail met de zegeningsreis. De raad die je me doorgaf is wijs en bruikbaar, een bevestiging van wat ik intuïtief aanvoel hoe ik dit moet verwerken. “

Hilde

 

"Hartelijk dank voor de mooie zegeningsreis.Het heeft me sterk ontroerd. Het sluit volledig aan bij het proces dat ik nu doormaak. Ik voel me gezegend met vele spirits om me heen. Zij sturen de juiste mensen op mijn pad. De boodschap die jij me stuurt, helpt me om stappen voorwaarts te zetten. Dank! "

Annie

"Ditte wandelde binnen, en plots voelde ik me thuis, werd ik gewaar dat er een ver-reikende kracht in een vrouwelijke gestalte aanwezig was. Daarin zou ik kunnen oplossen..alleen was er een gesprek waarin Ditte met zo'n eerlijkheid en zelfbehoud sprak, een uitnodiging dus om ook bij mezelf te blijven. Geraakt te worden zonder dit meteen te willen begrijpen noch beoordelen."

Margriet

Gift Economie

Begeleiding en healing Gent