top of page

"Ditte is een fantastische healer. 

Ze weet ingewikkelde dingen helder te maken, kan moeilijke situaties/gevoelens/… een liefdevolle bedding geven zodat je in staat bent om te transformeren. Ze put uit een ongelooflijk grote bron van wijsheid, kennis en mededogen.

Het is heel eenvoudig: ga naar haar als je wil groeien, als je het gevoel hebt vast te zitten, als je geen keuze kan maken, als je ergens tegenaan loopt. Ze gidst je liefdevol en toch ook heel beslist."

www.heidilambrechts.be

"Een sessie bij Ditte is jezelf een cadeau geven! Iedere keer sta ik versteld hoe ze me met zoveel zachtheid oordeelloos terug brengt naar me(ziele)zelf, de weg opent om weer helder keuzes te kunnen maken. Zo blij met Ditte in mijn leven!"

Miet

"Ditte luistert, ze luistert naar de woorden, naar de bewegingen, naar mijn zijn. Daarmee stemt ze af wat nodig is en in al haar zachtheid begeleidt ze naar de plek waar op dat moment nood aan is."

Lut

"Of het nu reiki is, een vrouwencirkel, een sjamanistische reis, een familieopstelling, een soulcollagekaart lezen of een gesprek, in alles wat je aanbiedt schep je de ruimte of creëer je een veld om datgene te laten gebeuren wat op dat moment nodig is. Die ruimte schep je door je  onvoorwaardelijkheid, zonder oordeel, door je focus, door met heel je aandacht aanwezig te zijn bij wat zich aandient, door open te staan, door je grote luisterbereidheid en vooral door diep in te voelen. Je legt niets op maar nodigt uit en zo ontstaat er een wisselwerking tussen jou en mij die helend werkt, voedend en transformerend. En het fijne is dat dat gebeurt in alle eenvoud, geen ingewikkelde dingen. Soms is het heftig, soms heel zacht, maar altijd helend.

We kennen elkaar intussen 6 jaar en daar ben ik nog altijd heel dankbaar en blij om, met dank aan het universum 😊.

Dankjewel lieve Ditte voor wie je bent, voor wat je geeft alleen al door er te zijn."

www.debedding.gent

"De juiste woorden vinden die Ditte's stijl omvatten is niet zo eenvoudig maar ik zou zeggen: krachtig, gedragen en oprecht. Ditte kent en heeft ervaring met heel wat methodieken, maar ze werkt vooral vanuit haar haarfijne intuïtie en grote hart. Ik vond het bv. heel fijn om te ervaren hoe we op het moment zelf nog van methodiek veranderden omdat dat beter aanvoelde. In heel haar werk laat Ditte zich ook leiden door de wijsheid van het grote levensveld waar we allen deel van uitmaken (voorbij tijd en ruimte) en waarin elke stap gedragen wordt. Dank voor wie je bent, Ditte! Vol van hart en vol van vertrouwen bij jou."

Eve.

" Het is thuiskomen voor mij bij Ditte. 

Thuiskomen met wat er is, het mag ont-hullen., ont-rafelen, ont-...

Het is samen op weg gaan,  samen zoeken, samen verloren lopen, samen vinden.

Het is steun. Het is familie."

www.jandillen.be

"Na de cirkel die ik bij je thuis heb mogen meemaken, wist ik zeker dat ik er meer wou doen en elke kans wou aangrijpen om weer zo'n mooie ervaring te mogen delen, me weer zo verbonden te voelen. De cirkel voelde zo 'echt', zo puur. De ruimte die je had gecreëerd (of we hadden gecreëerd...) was prachtig. De zon in mijn rug, mijn stem die meegetrokken werd in de prachtige klanken die je zong (terwijl ik normaal enkel een beetje mee-neurie, zo stil dat enkel ik het kan horen), de openheid waarin ik vragen kon stellen en onzeker kon zijn,… "  

Sara

“Dank je wel voor de mooie mail met de zegeningsreis. De raad die je me doorgaf is wijs en bruikbaar, een bevestiging van wat ik intuïtief aanvoel hoe ik dit moet verwerken. “

Hilde

 

"Hartelijk dank voor de mooie zegeningsreis.Het heeft me sterk ontroerd. Het sluit volledig aan bij het proces dat ik nu doormaak. Ik voel me gezegend met vele spirits om me heen. Zij sturen de juiste mensen op mijn pad. De boodschap die jij me stuurt, helpt me om stappen voorwaarts te zetten. Dank! "

Annie

bottom of page