top of page

Sisterhood, vrouwencirkel

Het samenkomen met vrouwen heeft een bijzondere kracht. Soms hebben we behoefte om in de vrijheid en liefdevolle aanwezigheid van onze zusters thuis te komen. Samen herbronnen we,  delen vreugde en verdriet, schenken en ontvangen healing, creëren ceremonie en schoonheid, voor onszelf en al onze verwanten. We doen dit door eenvoudigweg onszelf te zijn. 

In de begeleiding vertrek ik hoofdzakelijk vanuit sjamanistisch werk.

Wees welkom!

 

Groepje van minimum 2 en maximum 10 vrouwen.

Vooraf inschrijven noodzakelijk!

Bijdrage op basis van vrijgevigheid, richtbedrag 20€.

 

"Now, the destiny of wholeness of the human race falls to the Sisterhood because all things are born of woman."
 

uit The 13 Original Clan Mothers, van Jamie Sams

Familieopstelling volgens de methode van Bert Hellinger in verbinding met sjamanistisch voorouderwerk

Ervaar de magie van de familieziel aan het werk. Maak je vrij van hinderende patronen, breng diepgaande transformatie, heling en verheldering in jezelf en je familiesysteem.

Als je een opstelling wenst in groep, is het aangeraden om eerst als representant deel te nemen.

Individuele opstelling (met voorwerpen als representanten)

Bijdrage 65€

 

Opstelling in groep gaat door in Berchem, bij Living Sessions

Bijdrage als representant 25€

Bijdrage voor eigen opstelling 75€

Meer info en/of inschrijven

Bericht ontvangen!

"Na de cirkel die ik bij je thuis heb mogen meemaken, wist ik zeker dat ik er meer wou doen en elke kans wou aangrijpen om weer zo'n mooie ervaring te mogen delen, me weer zo verbonden te voelen. De cirkel voelde zo 'echt', zo puur. De ruimte die je had gecreëerd (of we hadden gecreëerd...) was prachtig. De zon in mijn rug, mijn stem die meegetrokken werd in de prachtige klanken die je zong (terwijl ik normaal enkel een beetje mee-neurie, zo stil dat enkel ik het kan horen), de openheid waarin ik vragen kon stellen en onzeker kon zijn,… "  

Sara

"Ditte wandelde binnen, en plots voelde ik me thuis, werd ik gewaar dat er een ver-reikende kracht in een vrouwelijke gestalte aanwezig was. Daarin zou ik kunnen oplossen..alleen was er een gesprek waarin Ditte met zo'n eerlijkheid en zelfbehoud sprak, een uitnodiging dus om ook bij mezelf te blijven. Geraakt te worden zonder dit meteen te willen begrijpen noch beoordelen."

Margriet

bottom of page