She is me

Geen workshop gepland, maar er wel zin in, stel zelf je groep samen!

Meer info en/of inschrijven

Wereldwijd komen vrouwen samen in cirkels van zusterschap. Ze delen hun dromen, hun vreugde, hun worstelingen en verdriet. Zo helen vrouwen elkaar en zichzelf. Ook in deze workshop ontmoeten we elkaar in zusterschap, in vrouwelijke verbondenheid. We trekken ons een dag terug uit de wereld en creëren een bedding voor elkaar en dat wat is.

Als Moon Mothers begeleiden we jullie doorheen een Womb Blessing.  Een eenvoudig en krachtig ritueel waarbij we via meditatie en visualisatie wortelen in moeder aarde, ons verbinden met de energie van de volle maan en onze vrouwelijke kern en deze  zegenden energie in onze baarmoeder brengen. 

Hierna gaan we aan de slag met SoulCollage®, een creatieve manier om je te openen voor en te luisteren naar je eigen wijsheid. Je kiest mooie prenten uit en al knippend en plakkend ga je dat wat bij de Blessing naar boven gekomen is, uitdrukken in je kaart(en).
Door aspecten van je vrouw-zijn uit te nodigen en er kaarten van te maken, ontdek je: she is me.
Door te delen, de kaarten in kleine groep te lezen en getuige te mogen zijn van een andere vrouw die haar kaart laat spreken, ontdek je: she is me.
SoulCollage® is eenvoudig, vaak verrassend, plezierig en ontroerend.

Na deze workshop voel je je gesterkt en gedragen in wat vrouw zijn voor jou betekent en heb je een tool in handen om je eigen wijsheid verder te ontplooien.

SoulCollage® meets WombBlessing, een sterk duo!

In vreugdevolle samenwerking met Heidi.

Breng je eigen lunchpakket mee.
Wij voorzien soep, water, thee en versnaperigen.

Stuur een mailtje met je naam en contactgegegevens en de datum van de workshop die je wil volgen.
Overschrijving van het volledige bedrag (€85) op BE60 9730 2564 0770 geldt als inschrijving.

Annuleren kan tot een week voor de cursus, dan storten we het volledige bedrag terug. Nadien is geen terugbetaling meer mogelijk.

Minimum 6, maximum 16 deelnemers.

Je hoeft geen SoulCollage® ervaring te hebben.

 

Begeleiding en healing Gent